Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Kesihatan Lelaki

Sensa Ring Vibrator

Sensa Ring Vibrator

Maklumat Produk

SENSA RING VIBRATOR

  • dicipta khas bagi melazatkan lagi hubungan suami isteri.
  • Direka denga gabungan teknologi dan inovasi,ia mampu memberikan pengalaman indah dan kenikmatan maksimum bagi setiap pasangan.
  • Dengan bahan silikon berkualiti tinggi dan teknologi tinggi dan teknologi getaran yang tahan lama,ia mampu membuat isteri tersayang puas dan mencapai klimaks dengan cepat.
  • Gegaran yang terhasil mampu membuatkan anda menikmati malam bagai tidak dapat dipisahkan lagi.
  • Geseran cinta yang terhasil di bahagian atas SENSA RING VIBRATOR mampu mengaktifkan clitoris wanita,
  • SENSA RING VIBRATOR menjanjikan daya tahan dan ereksi yang luar biasa lamanya.
  • Anda pasti menjadi pasangan yang paling bahagia dan puas dengan SENSA RING VIBRATOR.
CARA-CARA PENGGUNAAN
1.Keluarkan sensa ring vibrator dari bungkusan dengan perlahan.
2.Sarungkan sensa ring vibrator ke zakar yang sedang menegang sehingga ke pangkal zakar dan pastikan permukaan yang tidak rata ditempatkan di bahagian atas dan mengadap ke hadapan(kepala zakar)
3."On"kan suis di tepi sensa ring vibrator ketika hendak bersama.Akan terasa getaran apabila suis dihidupkan "off" kan suis setelah menggunakannya.
4.Silikon yang mencekam di keliling pangkal zakar berfungsi untuk memberi daya tahan lama kepada suami manakala bahagian yang bergerigi akan bergetar pada klitoris isteri.Ini akan mempercepatkan klimaks isteri serta memberikan kepuasan yang maksimum.
5.Cadangan penggunaan ialah hanya 4-5 kali penggunaan untuk tujuan kebersihan.
6.Untuk tujuan penjagaan,bersihkan dengan air suam,kemudian lapkan sehingga kering dan simpan di tempat yang tertutup dan kering.

Harga: RM39.90


Kod Produk: SENP3
KEHABISAN STOK
Produk Pelangsingan HOT!! Produk SIY - Slim It Yourself
SIY

SIY Slim It Yourself merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat. Badan cantik yang sentiasa diidamkan dapat dibentuk dalam tempoh yang singkat. Kesan penurunan dapat dilihat dalam tempoh 10 hari sahaja. SIY Slim It Yourself juga penting untuk kesihatan wanita dan lelaki yang berumur 15 tahun ke atas. Produk SIY Slim It Yourself ini baik dalam menyingkirkan toksin daripada tubuh badan. Tidak perlu berlapar dan tiada tekanan diet. Hanya jalankan diet seimbang. Langsingkan badan anda dengan cepat dan selamat.

Produk HOT!! Rawatan Rambut
BSYShampu

Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
Bakul Shopping
Bakul Anda Kosong.
0Produk Di Dalam Bakul:
RM0.00Jumlah:
Produk Popular
Promosi
Bahasa
Matawang
Mesej Kami
En Pet

Puan Fied

Servis Penghantaran
Jejak Bungkusan
1-300-300-300
Cari kami di Facebook
BadanLangsing.com

Rufida Ahmad Hamizan
Rufida Ahmad Hamizan

Petra Rahimi
Petra Rahimi

BadanLangsing.com biodex BadanLangsing.com Ushine BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com NurBeautyLine BadanLangsing.com Ombak Besar BadanLangsing.com STOP BadanLangsing.com YUSMIRA BadanLangsing.com Bio-Asli Leesa Formula Winalite Natasya Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Lovelure BadanLangsing.com Toner Permata Hijrah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara BadanLangsing.com Secretleaf

Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
Running with Search Engine Friendly Mod 6.0
?>