Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Kesihatan Lelaki

STOP!! Kit Hentikan Ketagihan Rokok - Cigar Clear

STOP!! Kit Hentikan Ketagihan Rokok - Cigar Clear

Maklumat Produk

 • STOP HENTIKAN KETAGIHAN

   

   

   

   

  BENAR! Jika anda mulai dengan semuanya semulajadi, dengan sistem STOP! hari ini dan dalam minggu ini sudah pasti anda akan membuang tabi’at merokok anda. DIJAMIN, Insyaalah!

   

   

   

   

  Lupakan tentang bayaran yang mahal yang anda perlu bayar untuk mengisi badan anda dengan nikotin di mana-mana sahaja dari 6 hingga 12 minggu. Dalam masa satu minggu sahaja semua bahan-bahan semulajadi dalam STOP! akan mencuci semua nikotin secara semulajadi dan kegianan terhadap rokok daripada badan anda. Anda akan meninggalkan tabi’at merokok anda dengan senang...... kini dan selama- lamanya.

   

   

   

   

  BUANGKAN TABI’AT KETAGIHAN NIKOTIN DENGAN CARA SEMULAJADI - TANPA TAMBAHAN NIKOTIN!

   

   

   

   

  Adakah anda hendak memberi lagi arak untuk mereka yang ingin berhenti ketagih arak? Adakah anda hendak memberi tambahan kek dan gula-gula untuk mengurangkan berat badan? Sudah tentu tidak! Jadi mengapakah anda memberikan lagi nikotin ke dalam badan anda setelah anda ingin memberhentikan ketagihan nikotin (walaupun dengan nikotin dari bahan semulajadi)?

   

   

   

   

  Untuk berhenti merokok, anda sebenarnya hendaklah membuang nikotin terlebih dahulu, dan membebaskan diri dari nikotin sangatlah TIDAK selesa.. Inilah satu sebabnya sahaja kenapa ramai perokok tegar kembali semula menghisap rokok setelah berhenti.

   

   

   

   

  Inilah yang membuatkan mengapa STOP! Formula sangat hebat. Pengkaji-pengkaji kami telah mendapati cara semulajadi dengan mempelbagaikan kaedah tradisional herba formula untuk melengkapkan pemulihan dan secara semulajadi membebaskan tubuh badan anda dari nikotin.

   

   

   

   

   

   

   

   

  KAJIAN BEBAS MEMBUKTIKAN 90% KEJAYAAN DENGAN STOP!

   

   

   

   

   

   

   

   

  Selama 6 bulan kajian bebas telah mendapati 200 pengguna SMOKa menunjukkan hasil yang memberangsangkan. Daripada perokok-perokok yang mengikuti sistem STOP! ini , sangat menakjubkan 90% berjaya keluar daripada ketagihan merokok. Individu-individu seperti anda sepatutnya meninggalkan merokok sepanjang hayat hidup anda setelah mengikuti program yang unik ini hanya dalam masa yang singkat sahaja sesingkat 7 hari sahaja.

   

   

   

   

  SISTEM STOP! BEKERJA DENGAN PANTAS……………..DAN SEMULAJADI!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   Tidak seperti program yang bergantung kepada dadah, STOP! adalah program pemulihan semulajadi dan DIJAMIN serta membantu anda keluar daripada ketagihan rokok – hanya dalam masa 7 hari – tidak kira sudah berapa kali anda mencuba sebelum ini! Sistem semulajadi STOP! dengan penyembuhan herba menyerang dan membuang setiap halangan-halangan kepada kejayaan anda!

   

   

   

   

   Kenapa perlu berhenti merokok?

   

   

   

   

   Tembakau dari rokok mengandungi lebih 4,000 kimia, kebanyakannya beracun.
  Nikotin menambahkan tekanan darah, memaksa jantung bekerja lebih keras. Karbon Monoxide menjadikan jantung anda bergerak lebih cepat dan mengambilalih oksigen dalam darah.

   

   

   

   

  Merokok juga boleh menjejaskan kesihatan Lelaki seperti "mati pucuk ".

   

   

   

   

  Buangkan Ketagihan Nikotin Dengan Cara Semulajadi.

   

   

   

   

  Dalam masa 1 minggu sahaja, semua bahan semulajadi dalam STOP! akan mencuci semua nikotin secara semulajadi. Anda akan meninggalkan tabiat rokok anda dengan mudah ...kini dan selamanya.

   

   

   

   

  Untuk berhenti merokok, anda sebenarnya mesti membuang nikotin terlebih dahulu dan membebaskan diri dari nikotin adalah tidak mudah dan sangat tidak selesa ...... ini merupakan sebab utama kenapa ramai perokok tegar kembali merokok semula selepas berhenti . Ini yang menjadikan STOP! sebagai formula yang sangat hebat.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  STOP! .... memastikan anda berjaya berhenti merokok dengan  kaedah mudah

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  CIGAR CLEAR : Bahan-bahan : Apple Vinegar , Cinnamomum Zeylanicum, Honey, Elettaria Cardomomum & Albizzia Myriophylla.

   

   

   

   

   Kegunaan : mengurangkan serta menghilangkan ketagihan rokok & nikotin, menghilangkan keinginanan & membersihkan kesan-kesan nikotin serta bahan-bahan berbahaya lain akibat merokok dadalam tubuh.

   

   

   

   

   Cara guna:

   

   

   

   

  • semburkan / titiskan keatas lidah setiap kali rasa ingin merokok atau rasa ketagihan.

    

 • Harga: RM39.90


  Kod Produk: STOI3
  KEHABISAN STOK
  Produk Pelangsingan HOT!! Produk SIY - Slim It Yourself
  SIY

  SIY Slim It Yourself merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat. Badan cantik yang sentiasa diidamkan dapat dibentuk dalam tempoh yang singkat. Kesan penurunan dapat dilihat dalam tempoh 10 hari sahaja. SIY Slim It Yourself juga penting untuk kesihatan wanita dan lelaki yang berumur 15 tahun ke atas. Produk SIY Slim It Yourself ini baik dalam menyingkirkan toksin daripada tubuh badan. Tidak perlu berlapar dan tiada tekanan diet. Hanya jalankan diet seimbang. Langsingkan badan anda dengan cepat dan selamat.

  Produk HOT!! Rawatan Rambut
  BSYShampu

  Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
  Bakul Shopping
  Bakul Anda Kosong.
  0Produk Di Dalam Bakul:
  RM0.00Jumlah:
  Produk Popular
  Promosi
  Bahasa
  Matawang
  Mesej Kami
  En Pet

  Puan Fied

  Servis Penghantaran
  Jejak Bungkusan
  1-300-300-300
  Cari kami di Facebook
  BadanLangsing.com

  Rufida Ahmad Hamizan
  Rufida Ahmad Hamizan

  Petra Rahimi
  Petra Rahimi

  BadanLangsing.com biodex BadanLangsing.com Ushine BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com NurBeautyLine BadanLangsing.com Ombak Besar BadanLangsing.com STOP BadanLangsing.com YUSMIRA BadanLangsing.com Bio-Asli Leesa Formula Winalite Natasya Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Lovelure BadanLangsing.com Toner Permata Hijrah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara BadanLangsing.com Secretleaf

  Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

  Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
  Running with Search Engine Friendly Mod 6.0
  ?>