Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Kesihatan Lelaki

TRICAJUS

TRICAJUS

Maklumat Produk
KOTAK baru bewarna biru

Ketahui Rahsia Zaman Silam Yang Mampu Meningkatkan Tenaga Seks & Menjadikan Zakar Anda Lebih Keras Untuk Kepuasan Maksimum
Tricajus adalah sejenis minuman kesihatan yang mudah untuk diambil . Hanya campurkan dengan 100ml air sejuk, kacau dan minum. Tricajus berperisa seperti Teh O Ais Limau, ianya sesuai diambil oleh lelaki mahupun wanita dan mampu memperbaiki prestasi hubungan seks anda.TRICAJUS adalah dari campuran bahan -bahan di bawah:
 

@Lepidium Peruvianum Chacon (MACA)

@Tribulus Terresteris

@Teh Polyphenols

@Serbuk Pelam

@Serbuk Jus Limau

@Asid Sitrik

Kelebihan & Kehebatan Tricajus



# Mengembalikan kejantanan lelaki.

# Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita.

# Mengawal Asid di dalam badan.

# Melancarkan peredaran darah.

# Merawat kencing manis dan gout.

# Merawat jantung dan darah tinggi.

# Merawat penyakit lumpuh.

# Merawat buasir dan sembelit.

# Menguatkan fungsi hati.

# Mengatasi masalah prahaid dan monopous wanita.

# Merawat penyakit batu karang

 

KHASIAT TRICAJUS KEPADA LELAKI


* Zakar lebih keras

* Meningkatkan tenaga batin

* Meningkatkan nafsu syahwat

* Menyembuhkan mati pucuk

* Meningkatkan kesuburan

* Meningkatkan stamina

* Menstabilkan hormon lelaki

* Peningkatan potensi lelaki

* Membantu melawan simtom Andropans

* Mengatasi kemurungan dan anti penuaan

* Terapi Penggantian Hormon (HRT)

* Meningkatkan bilangan sperma (oligospermia), bilangan spermatozoids dan pergerakannya untuk menggalakkan pembentukan spermatozouds (spermatoogenesis)

* Mengawal berat badan, merendahkan kolestrol dan lemak dan mengelakkan masalah jantung

* Memperbaiki kualiti tidur

* Perjalanan darah lebih lancar

* Viagra Semulajadi

* Memberikan tenaga tambahan untuk melakukan pelbagai aktiviti

Apa Kata Mereka Yang Telah Mencuba Tricajus



Malam tu kawan saya bagi cuba Tricajus ni, siap dah bancuh dengan air 100 plus lagi. Orang dah bagi free, minum aje la. Ni bukan nak buat cerita tapi malam tu memang tak boleh tidur.



Nak "projek" orang rumah pulak dah tidur. Saya rasa dalam 15 minit ada la "adik kecik" tu berdiri ajer. Tu baru kena sebungkus, kalau dua bungkus sangkut buah kelapa pun boleh.



Biasa bangun pagi, handphone jadi alarm. Sekarang "adik kecik" pula yang jadi alarm. Malam bangun, pagi bangun, tengahari pun bangun.


Sufian
Muar, Johor




Satu hari tu saya beli satu paket TricaJus setelah diperkenalkan oleh rakan, tujuannya nak cuba merawat isteri saya yang mengalami masalah urat-urat timbul.

Tanpa banyak cerita dia minum saja, lagi pun rasanya memang sedap berperisa teh O limau tapi bila malam lain pula ceritanya. Biasanya saya yang 'belasah' dia tapi kali ni dia pula yang 'kerjakan' saya. Perghh.. berpeluh saya dibuatnya.

Zul
Labis, Johor



Hubungan 'intim suami isteri' kami biasanya seminggu sekali jer, lebih-lebih pun dua atau tiga kali seminggu. Tetapi satu malam tu lepas minum TricaJus ni, boleh jalan 2 round pulak. Fuyyo.. memang hebat TricaJus ni.

Abu Bakar
Labis, Johor


Hari pertama hingga hari ke 5 mencuba Tricajus kesan kepada anggota sulit saya memang luar biasa sentiasa tegang.

Tindak balas memang kurang selesa kerana kepala terasa berat, seluruh belakang hingga ke pinggang dan kedua belah paha terasa sakit dan sengal seolah selepas bekerja berat.

Hari ke 6 dan ke 7 hingga ke hari ini semua dah selesa, sentiasa bertenaga, penglihatan pun nampak jelas


Md Hafiz
Brunei

 

Harga: RM135.00


Kod Produk: TRI33
Stok: 3 
Produk Pelangsingan HOT!! Produk SIY - Slim It Yourself
SIY

SIY Slim It Yourself merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat. Badan cantik yang sentiasa diidamkan dapat dibentuk dalam tempoh yang singkat. Kesan penurunan dapat dilihat dalam tempoh 10 hari sahaja. SIY Slim It Yourself juga penting untuk kesihatan wanita dan lelaki yang berumur 15 tahun ke atas. Produk SIY Slim It Yourself ini baik dalam menyingkirkan toksin daripada tubuh badan. Tidak perlu berlapar dan tiada tekanan diet. Hanya jalankan diet seimbang. Langsingkan badan anda dengan cepat dan selamat.

Produk HOT!! Rawatan Rambut
BSYShampu

Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
Bakul Shopping
Bakul Anda Kosong.
0Produk Di Dalam Bakul:
RM0.00Jumlah:
Produk Popular
Promosi
Bahasa
Matawang
Mesej Kami
En Pet

Puan Fied

Servis Penghantaran
Jejak Bungkusan
1-300-300-300
Cari kami di Facebook
BadanLangsing.com

Rufida Ahmad Hamizan
Rufida Ahmad Hamizan

Petra Rahimi
Petra Rahimi

BadanLangsing.com biodex BadanLangsing.com Ushine BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com NurBeautyLine BadanLangsing.com Ombak Besar BadanLangsing.com STOP BadanLangsing.com YUSMIRA BadanLangsing.com Bio-Asli Leesa Formula Winalite Natasya Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Lovelure BadanLangsing.com Toner Permata Hijrah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara BadanLangsing.com Secretleaf

Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
Running with Search Engine Friendly Mod 6.0
?>