Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Kesihatan Wanita

Soy Mirifica ~ Nurbeautyline

Soy Mirifica ~ Nurbeautyline

Maklumat Produk

Soy Mirifica mengandungi herba Mirifica, ekstrak soya dan manjakani yang membantu mengaktifkan hormon wanita selain anti-kanser khususnya payudara. Produk yg khusus untuk wanita yg berkahwin ini mampu menaikkan stamina, memejal dan menaikan punggung serta menghilangkan masalah keputihan.
Bukan itu sahaja, ia jua mampu membesar dan memejalkan payudara, mengetatkan faraj, meningkatkan cairan faraj ketika melakukan hubungan kelamin serta mengembalikan aroma remaja tu
buh terutama pada bahagian alat sulit.

Soy mirifica juga berkesan untuk wanita yg menopous dan berupaya menyembuhkan gejala seperti panas badan, kemurungan, tidut tidak lena, jerawat, sakit kepala, sengal sendi, sembelit, kadar kolestrerol tinggi serta gatal kulit.
Pengambilan soy Mirifica secara berterusan mampu mengharmonikan rumahtangga yg dibina sekian lama.

Penyediaan :
Tuangkan satu peket Soy Mirifica ke dalam secawan air suam, kacau dan minum. Satu
kali sehari sahaja.
Wanita hamil dan yg menyusukan bayi lelaki dilarang mengambil Soy Mirifica.

Harga: RM39.00


Kod Produk: SOYG4
KEHABISAN STOK
Produk Pelangsingan HOT!! Produk SIY - Slim It Yourself
SIY

SIY Slim It Yourself merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat. Badan cantik yang sentiasa diidamkan dapat dibentuk dalam tempoh yang singkat. Kesan penurunan dapat dilihat dalam tempoh 10 hari sahaja. SIY Slim It Yourself juga penting untuk kesihatan wanita dan lelaki yang berumur 15 tahun ke atas. Produk SIY Slim It Yourself ini baik dalam menyingkirkan toksin daripada tubuh badan. Tidak perlu berlapar dan tiada tekanan diet. Hanya jalankan diet seimbang. Langsingkan badan anda dengan cepat dan selamat.

Produk HOT!! Rawatan Rambut
BSYShampu

Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
Bakul Shopping
Bakul Anda Kosong.
0Produk Di Dalam Bakul:
RM0.00Jumlah:
Produk Popular
Promosi
Bahasa
Matawang
Mesej Kami
En Pet

Puan Fied

Servis Penghantaran
Jejak Bungkusan
1-300-300-300
Cari kami di Facebook
BadanLangsing.com

Rufida Ahmad Hamizan
Rufida Ahmad Hamizan

Petra Rahimi
Petra Rahimi

BadanLangsing.com biodex BadanLangsing.com Ushine BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com NurBeautyLine BadanLangsing.com Ombak Besar BadanLangsing.com STOP BadanLangsing.com YUSMIRA BadanLangsing.com Bio-Asli Leesa Formula Winalite Natasya Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Lovelure BadanLangsing.com Toner Permata Hijrah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara BadanLangsing.com Secretleaf

Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
Running with Search Engine Friendly Mod 6.0
?>