Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Produk Biodex

Biodex Bio Selusuh

Biodex Bio Selusuh

Maklumat Produk

Produk biodex bio selusuh  ini berasaskan minyak kelapa dan dicampur dengan herba-herba yang dipilih khusus untuk ibu hamil.

Cara Penggunaan :
Hanya untuk ibu yang hamil 7 bulan dan ke atas, sapukan BioSelusuh di bahagian perut, dari belakang badan sehingga ke kaki sehingga ke hari kelahiran. Boleh digunakan bersama Body Whitening Lotion atau Bio Spa Lotion.
ATAU
Hamil 36 minggu - minum 1 sudu pada waktu malam.
Hamil 37 atau 38 minggu - minum 1 atau 2 sudu pada waktu pagi dan malam. Digalakkan penggunaannya sehingga hari kelahiran.
 
PRODUK INI HANYA BOLEH DIGUNAKAN APABILA KANDUNGAN BERUSIA LEBIH 7 BULAN SAHAJA.

Harga: RM69.90


Kod Produk: BIO08
Stok: 2 
Produk Pelangsingan HOT!! Produk SIY - Slim It Yourself
SIY

SIY Slim It Yourself merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat. Badan cantik yang sentiasa diidamkan dapat dibentuk dalam tempoh yang singkat. Kesan penurunan dapat dilihat dalam tempoh 10 hari sahaja. SIY Slim It Yourself juga penting untuk kesihatan wanita dan lelaki yang berumur 15 tahun ke atas. Produk SIY Slim It Yourself ini baik dalam menyingkirkan toksin daripada tubuh badan. Tidak perlu berlapar dan tiada tekanan diet. Hanya jalankan diet seimbang. Langsingkan badan anda dengan cepat dan selamat.

Produk HOT!! Rawatan Rambut
BSYShampu

Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
Bakul Shopping
Bakul Anda Kosong.
0Produk Di Dalam Bakul:
RM0.00Jumlah:
Produk Popular
Promosi
Bahasa
Matawang
Mesej Kami
En Pet

Puan Fied

Servis Penghantaran
Jejak Bungkusan
1-300-300-300
Cari kami di Facebook
BadanLangsing.com

Rufida Ahmad Hamizan
Rufida Ahmad Hamizan

Petra Rahimi
Petra Rahimi

BadanLangsing.com biodex BadanLangsing.com Ushine BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com NurBeautyLine BadanLangsing.com Ombak Besar BadanLangsing.com STOP BadanLangsing.com YUSMIRA BadanLangsing.com Bio-Asli Leesa Formula Winalite Natasya Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Lovelure BadanLangsing.com Toner Permata Hijrah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara BadanLangsing.com Secretleaf

Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
Running with Search Engine Friendly Mod 6.0
?>