Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Produk Pelangsingan

Herbalife Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder

Herbalife Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder

Maklumat Produk
Herbalife Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder
Jika anda pernah mencuba untuk menghilangkan berat badan sebelum ini dan gagal, jangan berputus asa. Program ShapeWorks™ menggabungkan Nutrisi Selular dan kuasa protein supaya anda boleh mengawal rasa lapar anda, mengekalkan metabolisme yang sihat dan rasa bertenaga sambil anda menghilangkan kilo yang tidak dikehendaki.

Herbalife Program ShapeWorks™ mudah, senang diikuti dan enak, menawarkan semua yang anda perlukan untuk mengurangkan berat badan yang berkekalan dengan berjaya

Menyediakan vitamin dan nutrien penting  

Shake pengganti sajian lanjutan ini padat dengan protein dan nutrien penting.

 • Mengandungi 19 vitamin dan mineral.
 • 9 gram protein soya dan 18 gram bila dicampurkan dengan susu atau susu soya setiap hidangan campur serat untuk menolong anda berasa kenyang dan puas.
 • Boleh membantu anda menghilangkan, menambahkan atau mengekalkan berat badan.*
 • Mempunyai lima perisa.


  *Kenyataan-kenyataan ini belum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Ubat AS. Produk ini tidak bermaksud mendiagnos, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.  
 • French Vanilla 550 gm #0141  
  Dutch Chocolate 550 gm #0142  
  Strawberry 550 gm #0143  
  Tropical Fruit† 550 gm #0144  
  Cappuccino 550 gm #1171

  Harga: RM168.00


  Kod Produk: HERL5
  Stok: 3 
  Produk Pelangsingan HOT!! Produk SIY - Slim It Yourself
  SIY

  SIY Slim It Yourself merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat. Badan cantik yang sentiasa diidamkan dapat dibentuk dalam tempoh yang singkat. Kesan penurunan dapat dilihat dalam tempoh 10 hari sahaja. SIY Slim It Yourself juga penting untuk kesihatan wanita dan lelaki yang berumur 15 tahun ke atas. Produk SIY Slim It Yourself ini baik dalam menyingkirkan toksin daripada tubuh badan. Tidak perlu berlapar dan tiada tekanan diet. Hanya jalankan diet seimbang. Langsingkan badan anda dengan cepat dan selamat.

  Produk HOT!! Rawatan Rambut
  BSYShampu

  Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
  Bakul Shopping
  Bakul Anda Kosong.
  0Produk Di Dalam Bakul:
  RM0.00Jumlah:
  Produk Popular
  Promosi
  Bahasa
  Matawang
  Mesej Kami
  En Pet

  Puan Fied

  Servis Penghantaran
  Jejak Bungkusan
  1-300-300-300
  Cari kami di Facebook
  BadanLangsing.com

  Rufida Ahmad Hamizan
  Rufida Ahmad Hamizan

  Petra Rahimi
  Petra Rahimi

  BadanLangsing.com biodex BadanLangsing.com Ushine BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com NurBeautyLine BadanLangsing.com Ombak Besar BadanLangsing.com STOP BadanLangsing.com YUSMIRA BadanLangsing.com Bio-Asli Leesa Formula Winalite Natasya Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Lovelure BadanLangsing.com Toner Permata Hijrah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara BadanLangsing.com Secretleaf

  Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

  Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
  Running with Search Engine Friendly Mod 6.0
  ?>