Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Produk Rambut

Bioline Active~Rambut Gugur

Bioline Active~Rambut Gugur

Maklumat Produk

BERITA BAIK!!! Kepada Anda Yang Mengalami Masalah Keguguran Rambut

 

 

Produk yang diformulasikan di Italy dan di package di Malaysia mampu mengembalikan kondisi rambut anda seperti asal. Rambut akan berhenti gugur dan rambut baru akan mulai tumbuh dengan sihat.Revitalizing tonic perlu diguna 2 kali sehari walaupun pada hari tersebut rambut tidak dicuci. Walau bagaimanapun pastikan rambut dalam keadaan bersih. Tonic tidak perlu dispray terlalu banyak tapi sekadar mencukupi dan pastikan kena pada seluruh kulit kepala dan digosok perlahan. Selepas spraykita akan rasa sejuk dan berangin yang amat sangat tetapi lama kelamaan akan beransur hilang. Itu adalah kandungan menthol bagi memastikan hama-hama kelemumur dan lain-lain parasite dapat dihapuskan serta memberi kesegaran pada kulit kepala.

Produk Bioline diformulasikan dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi dan diproses menggunakan teknologi moden yg begitu halus & teliti tanpa menghilangkan khasiat semulajadinya.

Oleh kerana tiada kandungan bahan kimia, semua rangkaian produk di bawah jenama ini amat sesuai untuk mengawal keguguran rambut contohnya:

Coloring cream
Rebonding cream
Hair treatment cream (utk rambut pecah dan kusam)

Bioline Active Extra Cleansing Milk(new formulation with honey)
(Diluluskan oleh KKM: MAL05022558K)

Extra Cleansing Milk makes your hair luxurious and full with body. Ideal for those with dull lank hair caused by an overly oily scalp and those who are facing hair falls problem. Encourage hair shine with manageable control and grooming.

DIRECTIONS: Apply a small amount of Extra Cleansing Milk to wet, hair and massage hair and scalp to form a rich, silky leather. Then rinse well.

RM29.00
(300ml)


Bioline Extra Softing Balm (new formulation with multifruits)
(Diluluskan oleh KKM MAL05022562 K)

Specially formulated to provide excellent moisture absorption and retention capabilities. Gives extra conditioning effects and add natural gloss to hair from inside out. Regular usage gives hair soft and silky feeling.

DIRECTIONS: After shampoo, remove access water and apply Softing Balm onto hair for 2 to 3 minutes. Rinse thoroughly and dry.

RM30.00
300 ml


Bioline Revitalising Tonic (hair falls control & grow healthy hair)
(
Diluluskan oleh KKM: MAL06070902K)

Specially formulated to help condition and revitalize the scalp and encourage healthier, fuller looking hair. The light, non-greasy formula, with its cool menthol fragrance, leaves the scalp refreshed and clean.

DIRECTIONS: Apply to clean scalp twice daily. Spray desired amount of Revitalizing Tonic onto bald scalp and massage gently with fingers. Do not rinse out.

RM108.00
120ml

Disamping penggunaan produk luaran anda yang mengalami masalah keguguran rambut dinasihatkan mengambil makanan tambahan bagi mengaktifkan pertumbuhan sel rambut yang semakin lemah. Produk yang sesuai untuk lelaki dan perempuan ialah dnhans dari jenama dnavachee yang dikeluarkan sebuah syarikat bumiputra yang berkembang hebat sekarang .

 

Kini anda tidak perlu bimbang lagi. Buat julung kalinya kami memberikan anda peluang yang tidak mungkin akan datang seumur hidup anda. Munkin anda sedar masalah keguguran rambut sekiranya tidak dirawati mungkin akan menyebabkan risiko BOTAK!!

Anda juga mungkin sedar, kos rawatan moden secara makmal memerlukan anda membelanjakan puluhan ribu ringgit untuk mengembalikan rambut-rambut anda tersebut.

Apa yang menyebabkan keguguran rambut yang teruk dan tidak normal?

Keguguran rambut yang teruk atau botak (alopecia) boleh berlaku :

 • Selepas melalui keadaan yang tertekan/stres seperti :
  • Sakit yang serius.
  • Pembedahan besar.
  • Selepas bersalin.

Ia berlaku di antara 3 hingga 4 bulan selepas melalui keadaan tersebut di mana rambut akan berhenti tumbuh dan terus memasuki fasa rehat. Ini dipanggil Teloger Effluvium.

 • Masalah hormon.
  • Penyakit kelenjar tiroid.
 • Disebabkan penyakit seperti penyakit Sistemik Lupus Erythematosus.
 • Kesan sampingan ubatan seperti :
  • Ubat Antikogulasi (warfarin).
  • Ubat merawat kanser (kimoterapi).
  • Pil perancang keluarga (kontraseptif secara oral).
  • Ubat anti-kemurungan.
 • Alopecia Androgenik .
  • Botak mengikut corak lelaki adalah :
   • Penyebab yang biasa bagi lelaki ialah disebabkan oleh keturunan.
   • Keadaan ini boleh berlaku seawal umur dua puluhan.
   • Rambut mula botak di bahagian anak rambut bahagian hadapan dan atas kepala.
  • Botak mengikut corak wanita :
   • Berlaku kepada wanita yang mempunyai kecenderungan genetik/keturunan.
   • Rambut menjadi semakin nipis diseluruh kepala terutamanya di bahagian atas kepala.

Penyebab lain keguguran rambut yang teruk ialah :
 • Jangkitan - jangkitan kulat, biasanya berlaku pada kanak-kanak.
  • Keguguran rambut berlaku tidak sekata.
 • Alopecia Areata. Ini terjadi disebabkan oleh penyakit auto imun di mana liang rambut dimusnahkan oleh sel pesakit sendiri.
  • Ia boleh menyebabkan tompokan-tompokan botak.
  • Ia boleh menyebabkan botak di keseluruhan kepala (Alopecia totalis).
  • Ia boleh mengakibatkan botak di keseluruhan rambut kepala, kening, ketiak dan bulu di kemaluan. (Alopecia Universalis).
 • Trichotillomania ialah masalah psikologi yang mendorong individu menarik rambut mereka.
  • Ia biasanya dialami oleh remaja perempuan berbanding lelaki.
  • Ia dikaitkan dengan masalah kemurungan.

Tapi kini...kami memberikan anda peluang hebat untuk anda mencuba satu produk merawat masalah rambut gugur yang diformulasikan di negara Jepun

Satu Produk Baru Menjelma Dengan Keajaibannya Keberkesanannya Terbukti Amat Meyakinkan Hanya Sekali Pakai Anda Sudah Merasai Perubahannya

MEMPERKENALKAN

Penawar Rambut Gugur 
Terkini di pasaran

BIOLINE ACTIVE
( Hair Falls Control & Grow Healthy Hair)

BIOLINE ACTIVE Menghentikan Masalah Rambut Gugur

Cara Penggunaan:

Cara penggunaannya mudah seperti produk biasa yang lain.

 1. Basahkan rambut dan letakkan Extra cleansing milk dan urut hingga berbuih. Apabila selesai bilas rambut hingga bersih.

 2. Extra Softing Balm diguna selepas rambut dishampoo dan dibilas. selepas menggunakan Softing Balm rambut perlu dibilas sekali lagi.

 3. Apabila selesai dan rambut telah dilap, spray Revitalizing Tonic ke seluruh kulit kepala dan dimassage perlahan2.

 

* Untuk kos penghantaran ke semenanjung, harga kourier adalah rm10. Untuk sabah atau sarawak, harga kourier adalah rm15

Harga: RM167.00


Kod Produk: BIO610
KEHABISAN STOK
Produk Pelangsingan HOT!! Produk SIY - Slim It Yourself
SIY

SIY Slim It Yourself merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat. Badan cantik yang sentiasa diidamkan dapat dibentuk dalam tempoh yang singkat. Kesan penurunan dapat dilihat dalam tempoh 10 hari sahaja. SIY Slim It Yourself juga penting untuk kesihatan wanita dan lelaki yang berumur 15 tahun ke atas. Produk SIY Slim It Yourself ini baik dalam menyingkirkan toksin daripada tubuh badan. Tidak perlu berlapar dan tiada tekanan diet. Hanya jalankan diet seimbang. Langsingkan badan anda dengan cepat dan selamat.

Produk HOT!! Rawatan Rambut
BSYShampu

Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
Bakul Shopping
Bakul Anda Kosong.
0Produk Di Dalam Bakul:
RM0.00Jumlah:
Produk Popular
Promosi
Bahasa
Matawang
Mesej Kami
En Pet

Puan Fied

Servis Penghantaran
Jejak Bungkusan
1-300-300-300
Cari kami di Facebook
BadanLangsing.com

Rufida Ahmad Hamizan
Rufida Ahmad Hamizan

Petra Rahimi
Petra Rahimi

BadanLangsing.com biodex BadanLangsing.com Ushine BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com NurBeautyLine BadanLangsing.com Ombak Besar BadanLangsing.com STOP BadanLangsing.com YUSMIRA BadanLangsing.com Bio-Asli Leesa Formula Winalite Natasya Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Lovelure BadanLangsing.com Toner Permata Hijrah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara BadanLangsing.com Secretleaf

Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
Proudly Sponsoring Buy Searcher The Online Shopping Directory
?>