Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Produk Rambut

Shampoo Noni Rambut Beruban BSY 1 peket

Shampoo Noni Rambut Beruban BSY 1 peket

Maklumat Produk

RAMBUT BERUBAN NONI BSY

BSY Noni Black Hair Magic

SYAMPU HITAMKAN RAMBUT DARI MENGKUDU


Syampu Hitam Fednoni BSY adalah Syampu Penghitam Rambut semulajadi yang dihasilkan secara berkualiti tinggi dari ramuan herba semulajadi Pati Mengkudu 100% dari Kepulauan Pasifik Selatan, akar Chinese Knotweed (PolygonumMultiflorum Thunb) yang juga dikenali sebagai Shouwu, akar Ginseng dan banyak lagi, semuanya ramuan semulajadi 100% bebas kimia.    

 

 

  


 

 

 

Produk kini dipakejkan semula melalui pembungkusan baru 20 paket untuk kemudahan pengguna dan setiap paket boleh digunakan 2-3kali bergantung kepada kekerapan penggunaan dan panjang rambut. Kesannya dapat dilihat secepat mungkin dalam 10 minit sahaja selepas bersyampu. Ia bukanlah sejenis dye yang menghitamkan luaran rambut sahaja sebaliknya menghitamkan rambut dari dalam dari akar ke hujungnya kerana keberkesanan akar Shouwu tersebut telah lama digunapakai orang Cina untuk menjaga kehitaman dan kesuburan rambut.

Harga produk adalah RM200.00 sekotak (mengandungi 26 sachet) dan sepaket individu dijual RM18.00. Harga yang cukup murah untuk mengembalikan keremajaan dan kehitaman rambut anda. Dapatkan dari pengedar-pengedar anda sekarang!


KOS POS...
1-5 paket - pos express (rm 2.50 -rm4)
sekotak (26 peket rm200)- pos laju (rm7) Untuk menjadi ahli (2 kotak shampoo 52 peket) rm360+pos laju rm10

 

 NONI BSY BLACK HAIR MAGIC mengandungi herba berkhasiat seperti Buah Noni ( Mengkudu), Ginseng asli, Ganoderma Lucidum yang memberikan nutrisi pada rambut dan kesihatan rambut yang maksimum. Dengan kombinasi pelbagai esen buah-buahan, amino acid, ZPT, collagen dan lain-lain menjadikan

 

 

 

 

 

 

 

 

NONI BSY BLACK HAIR MAGIC sangat berkesan untuk menukar rambut anda menjadi hitam berkilat. Lebih hebat, ia dapat mengatasi kelemumur degil, gatal kulit kepala, memberi suplemen kepada akar rambut dan berkesan mengatasi rambut gugur.

 

 

 

 

 

 

 

 

NONI BSY BLACK HAIR MAGIC selamat dan sihat, tanpa pewarna rambut dan bahan kimia, ia kekal hitam dan tidak akan bertukar menjadi warna merah, lantas menjadi produk terbaik utk menggaya rambut. NONI BSY BLACK HAIR MAGIC ini sangat baik untuk anda yang mengalami masalah uban. Penggunaan berterusan 4 kali sebulan akan menumbuhkan rambut baru yang hitam dan sihat. Ini kerana kandungan Ginseng akan meresap masuk ke dalam kulit kepala dan mengaktifkan sel melanocyte menghasilkan melanin lalu menumbuhkan rambut baru yang hitam.

2 CIRI NONI BSY BLACK HAIR MAGIC : MUDAH DAN JIMAT MASA
Formula saintifik tanpa bahan kimia tidak akan merosakkan rambut, dan tidak akan pudar warna. 6 kali lebih berkesan daripada shampu hitam rambut lain di pasaran. Hanya 7-10 minit, rambut terus hitam dan sihat.

 

 

 

 

 

 

 

 

PERTANYAAN BIASA MENGENAI SYAMPU NONI

 

 1. Berapa lama rambut putih akan menjadi hitam ?
  10 minit. Semasa meratakan syampu pun rambut sudah mulai hitam. Jadi, pastikan syampu diratakan dengan baik untuk mendapat rambut hitam berkilat.

   

 2. Berapa lama tahan rambut hitam tu ?
  Rambut yang sudah hitam selepas disyampu tidak akan kembali putih seperti sebelumnya. Apabila rambut putih yang baru tumbuh sudah banyak, ulanglah syampu sekali lagi.

   

 3. Bolehkah rambut tumbuh hitam selepas menggunakan Syampu BSY ini ?
  Boleh. Selepas penggunaan kerap ( 4 – 7 hari sekali ), selama beberapa bulan kemudiannya, rambut baru akan tumbuh hitam semula. Pakailah Enzim Noni untuk mempercepatkan keberkesanannya.

   

 4. Adakah Syampu BSY ini seperti dye ?
  Tidak. Syampu ini menyerap masuk ke dalam urat rambut, bukan menyelaputi seperti dye.
  Maka, ia sah di bawa solat.

   

 5. Adakah Syampu BSY ini akan luntur pada tudung selepas digunakan ?
  Tidak. Selepas mensyampu, bilaslah dengan bersih dan lap kering.

   

 6. Rambut saya gugur teruk, bagaimana cara untuk pakai syampu ini ?
  Semasa mensyampu, pastikan syampu diratakan pada kulit kepala dan urutlah kulit kepala anda. Perap kepala lebih lama sehingga 20 minit. Pasti, akar rambut anda menjadi lebih kuat !

   

 7. Kanak-kanak boleh pakai ?
  Boleh. Kanak-kanak yang mempunyai masalah kelemumur, kulit kepala berkeping-keping, adalah digalakkan memakai syampu ini. Titiskan Enzim Noni pada tempat yang bermasalah teruk.

   

 8. Adakah semua orang sesuai menggunakan syampu ini ?
  Ya. Anda boleh menguji kesesuaian dengan menyapukan sedikit syampu dibahagian leher selama 10 minit. Jika tiada perubahan, anda boleh terus menggunakan syampu. Ujian ini adalah untuk mengenalpasti adakah anda alah kepada herba.

   

CARA PAKAI SYAMPU BSY

 

1. Memakai sepasang sarung tangan (bahagian akhir kuku anda akan menjadi kelabu oleh bahan aktif tumbuhan semulajadi, tetapi tidak menjejaskan kesihatan sama sekali)

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Basuh rambut anda yang berminyak & keringkan, kemudian lembapkan sedikit rambut.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Ratakan syampu ke seluruh rambut seperti penggunaan syampu biasa dengan membenarkan syampu sampai ke akar rambut. Biarkan selama 7-10 minit.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Kemudian, bilas rambut anda sehingga bersih dan sikat rambut seperti biasa. Hasilnya, rambut hitam yang anggun dan wajah tampak muda berseri.

 

 

 

 

 

 

 

 

WARNA HITAM ADALAH DARI WARNA SEMULAJADI BIJI NONI

Harga: RM18.00


Kod Produk: SHAU10
Stok: 22 

Produk HOT!! Rawatan Rambut
BSYShampu

Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
Bakul Shopping
Bakul Anda Kosong.
0Produk Di Dalam Bakul:
RM0.00Jumlah:
Produk Popular
Promosi
Bahasa
Matawang
Mesej Kami
En Pet

Puan Fied

Servis Penghantaran
Jejak Bungkusan
1-300-300-300
Cari kami di Facebook
Rufida Ahmad Hamizan
Rufida Ahmad Hamizan

Petra Rahimi
Petra Rahimi

BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com Bio-Asli Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara

Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
Running with Search Engine Friendly Mod 6.0
?>