Carian:
Selamat Datang [Masuk | Daftar]
Kategori: /Produk Selepas Bersalin

SET BERSALIN IBU HALIMAH

SET BERSALIN IBU HALIMAH

Maklumat Produk

Set bersalin Ibu Halimah adalah hasil daripada amalan turun-temurun keluarga beliau, dan kini, ia diperkenalkan untuk  kegunaan umum.  Ramuan yang digunakan adalah 100% herba hutan hujan tropika dan tidak mengandungi bahan tiruan, manakala bengkung yang disediakan adalah mengikut bengkung tradisional Melayu.  Set ini adalah lengkap untuk penggunaan  44 hari tempoh berpantang.

Set Bersalin Ibu Halimah ini merangkumi:-

 

1.  Jamu Mak Dara (Serbuk) 1 kotak 250 gram

2.  Jamu Mak Dara (Kapsul) 2 botol 60 biji kapsul

3.  Losyen Param Ibu Halimah 1 botol 120 ml

4.  Pilis 1 bekas 200 gram

5.  Bedak Sejuk 1 bekas 200 gram

6.  Rempah Mandi 1 bungkus 100 gram

7.  Bengkung 1 helai

8.  Tungku Kukus Berherba 1  unit

1.  Jamu Mak Dara (Serbuk) 1 kotak 250 gram

Bancuhkan satu sudu besar Jamu MakDara ke dalam setengah cawan air panas .Kemudian tunggu sehingga suam dan minum air Jamu Mak Dara. Selepas minum Jamu Mak Dara lapiskan dengan segelas air suam untuk melancarkan proses penyerapan jamu.
Sekiranya menyusukan bayi, ampuhkan kedua-dua buah dada dengan lengan tangan sambil meneguk air Jamu Mak Dara.Ini adalah untuk mengelakkan dari air Jamu Mak Dara memasuki laluan susu. Banyakkan minum air suam ketika berpantang.Amalkan meminum air Jamu Mak Dara 2 kali sehari setiap pagi dan malam sebelum makan.

2.  Jamu Mak Dara (Kapsul) 2 botol 60 biji kapsul

Jamu Mak Dara ialah untuk membuang toksik dalam badan , menyuburkan rahim, mengatasi masalah keputihan, merapatkan faraj, menambahkan nafsu syahwat,mengembalikan  tenaga , memperbaiki system kitaran haid, membuang angin , membakar lemak ,menurunkan berat badan,mengatasi masalah bau badan, sakit pinggang dan lemah badan serta berfungsi sebagai awet muda.Pemakanan dan pengamalan Jamu Mak Dara secara teratur dan konsisten menggalakkan kesihatan dalaman wanita sehingga terpancar keluaran tubuh wanita.

3.  Losyen Param Ibu Halimah 1 botol 120 ml

Losyen Ibu Halimah yang bertindak seperti param ini adalah untuk menstabilkan suhu badan ibu-ibu dalam hari dan memastikan tubuh sentiasa hangat.Ia juga baik untuk mengurangkan rasa sejuk kebas pada badan dan mengurangkan kesan- kesan kulit pecah pada badan.

4.  Pilis 1 bekas 200 gram

Pilis di gunakan untuk melegakan sakit sakit dibahagian ubun dan  pening kepala ketika berpantang. Mengurangkan gelap mata yagn biasa di alami ibu ibu baru lepas bersalin.

5.  Bedak Sejuk 1 bekas 200 gram

Bedak sejuk di gunakan untuk menghilangkan ruam pada muka dan membersihkan liang liang kulit serta menghilangkan kesan kesan hitam pada leher supaya kulit sentiasa kelihatan  segar dan berseri.

 

6.  Rempah Mandi 1 bungkus 100 gram

Rempah mandi Jamu Mak Dara sangat berkhasiat untuk mengekalkan kehangatan badan ibu ibu baru melahirkan dan menyingkirkan  sel sel kulit mati pada tubuh.Ia juga untuk
Membuang angin dan mengelakkan angin dari memasuki liang tubuh dan menyegarkan tenaga tubuh yang lemah. Selain itu ia juga sesuai untuk menghilangkan bagu badan dan kesan2 hitam akibat  kulit  pecah.

7.  Bengkung 1 helai

Bengkung Jamu Mak Dara di perbuat dari kain belacu yang sesuai untuk di gunakan sebgai bengkung kerana kain nya yang lebih lasak.Bengkung Jamu Mak Dara sangat efektif untuk mengembalikan bentuk tubuh ibu ibu bersalin selepas melahirkan kepada bentuk asal melalui penggunaan yang konsisten.

8.  Tungku Kukus Berherba 1  unit

Tungku herba ini di perbuat herba dan rempah ratus yang menjadikan  ia bahan pemulih semulajadi.Selain itu ia juga  di gunakan untuk pelbagai kebaikan kerana kehangatan dari batu tungku ini dapat membuka liang liang roma seterusnya memudahkan penyerapankebaikan herba dan rempah ratus oleh tubuh.

*Harga pos parcel rm5 untuk semenanjung dan rm10 untuk sabah/sarawak.(ambil masa dalam 4-7 hari waktu bekerja)

* Harga pos laju untuk semenanjung rm20. Pos laju ke sabah/sarawak rm40(ambil masa 1-2 hari bekerja)

Bayar Secara Kredit Kad Online Klik Sini

*Pembayaran secara kredit kad akan dikenakan caj 3%. Harga yg tertera dalam borang kredit kad termasuk kos penghantaran parcel dan caj 3% 

 

Harga: RM360.00


Kod Produk: SET12
Stok: 4 
Produk Pelangsingan HOT!! Produk SIY - Slim It Yourself
SIY

SIY Slim It Yourself merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang dapat turunkan berat badan anda dengan cepat dan selamat. Badan cantik yang sentiasa diidamkan dapat dibentuk dalam tempoh yang singkat. Kesan penurunan dapat dilihat dalam tempoh 10 hari sahaja. SIY Slim It Yourself juga penting untuk kesihatan wanita dan lelaki yang berumur 15 tahun ke atas. Produk SIY Slim It Yourself ini baik dalam menyingkirkan toksin daripada tubuh badan. Tidak perlu berlapar dan tiada tekanan diet. Hanya jalankan diet seimbang. Langsingkan badan anda dengan cepat dan selamat.

Produk HOT!! Rawatan Rambut
BSYShampu

Produk Noni BSY Black Hair Magic dapat membantu merawat masalah uban, kelemumur, rambut gugur. Kesan dapat dilihat dalam masa 1 bulan - 3 bulan. Folikel rambut baru yang tumbuh akan lebih sihat dan hitam.
Bakul Shopping
Bakul Anda Kosong.
0Produk Di Dalam Bakul:
RM0.00Jumlah:
Produk Popular
Promosi
Bahasa
Matawang
Mesej Kami
En Pet

Puan Fied

Servis Penghantaran
Jejak Bungkusan
1-300-300-300
Cari kami di Facebook
BadanLangsing.com

Rufida Ahmad Hamizan
Rufida Ahmad Hamizan

Petra Rahimi
Petra Rahimi

BadanLangsing.com biodex BadanLangsing.com Ushine BadanLangsing.com Dunia Herbs BadanLangsing.com HPM BadanLangsing.com NurBeautyLine BadanLangsing.com Ombak Besar BadanLangsing.com STOP BadanLangsing.com YUSMIRA BadanLangsing.com Bio-Asli Leesa Formula Winalite Natasya Sendayu Tinggi DSS Salindah BadanLangsing.com Lovelure BadanLangsing.com Toner Permata Hijrah BadanLangsing.com Love Portion Jamu Mak Dara BadanLangsing.com Secretleaf

Iklan Kami Pernah Dipaparkan Di

Mingguan Wanita Utusan Online Sinar Nona Keluarga Nur Pa&ma mediahiburan
Proudly Sponsoring Buy Searcher The Online Shopping Directory
?>